Browsing by Author "Sünnetçioğlu, Ayşe"
Now showing items 1-6 of 6
-
Bireyselleştirilmiş Yemek Yeme Deneyimi Boyutlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Sünnetçioğlu, Ayşe; Doğdubay, Murat (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, 2017-12-27)Bu çalışmada, pazarlama disiplini kapsamında tüketicilerin yemek yeme deneyimleri ele alınmıştır. Bireyselleştirilmiş yemek yeme deneyiminin bileşenlerini tanımlamak çalışmanın temel problem alanını oluşturmaktadır. Bu ... -
Eating out behaviors of tourists
Sünnetçioğlu, Ayşe (Peter Lang AG, 2021)Eating out behaviors of tourists will be examined. The purpose of writings this section is to contribute to the understanding of tourists by considering their eating out behaviors within a conceptual framework. Accordingly, ... -
“Hypermetropia” in Tourism
Sünnetçioğlu, Serdar; Özkök, Ferah; Sünnetçioğlu, Ayşe (Peter Lang AG, 2021)This book has been prepared by pursuing a scientic goal in the eld of tourism and hotel management in order to create a resource for the academicians and sector representatives who conduct studies on the subject. Within ... -
Mutfak imajının destinasyon kişiliğine etkisi: Gökçeada örneği
Öztürk, Shırın Salı (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, 2023)Gerçekleştirilen bu çalışmada, Gökçeada destinasyonunun mutfak imajının ve destinasyon kişiliğinin ziyaretçiler tarafından nasıl algılandığı ve bu algılamalar arasındaki ilişki incelemiştir. Çalışmanın evreni, Gökçeada'yı ... -
Overtourism perception in the islands: the case of Bozcaada and Gokceada
Sünnetçioğlu, Serdar; Mercan, Şefik Okan; Özkök, Ferah; Sünnetçioğlu, Ayşe (Univ Federal Juiz Fora, 2021)In this study, it is aimed to evaluate the effects of over tourism on the two touristic islands in Çanakkale, Bozcaada and Gökçeada, from the eyes of the local people. Overtourism emphasizes that an excessive number of ... -
Seyahat yaşam tarzı, kültürel duyarlılık ve yeni yemekleri deneme korkusunun yerel yemek tercihine etkisi
Sünnetçioğlu, Ayşe (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2018)Araştırmanın amacı, seyahat yaşam tarzı, kültürel duyarlılık ve yeni yemekleri deneme korkusunun yerel yiyecek tercihine etkisini ortaya koymaktır. Bu doğrultuda çalışma evrenini 01 Haziran 2018-05 Temmuz 2018 tarihleri ...